Installere Norton enhetssikkerhet på Mac

Hvis du vil laste ned Norton Enhetssikkerhet for Mac, les Installere Norton Enhetssikkerhet.

For å installere Norton Enhetssikkerhet på Mac, må du ha Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller nyere. Hvis du vil vite hvilken versjon av Mac-operativsystemet som er installert på Mac-en, klikker du på Apple-menyikonet øverst til venstre, og klikk deretter på Om denne Mac-en.

Før du installerer Norton, anbefaler NortonLifeLock at du klikker på Nortons lisensavtale og leser lisensavtalen for produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v100803770
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 05/11/2020