Meldingen «Risikoutsatt: Virus- og spionprogramdefinisjonene er ikke oppdaterte. PC-en kan stå i fare for å bli infisert»

Du løser dette problemet ved å starte datamaskinen på nytt.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Kontroller dato- og tidsinnstillingene på datamaskinen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

timedate.cpl

3. Kontroller at datamaskinen viser riktig dag, måned og år.

Hvis datoen er feil, endrer du kalenderen til riktig dag, måned og år.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

Hvis problemet fortsetter, installerer du Norton på nytt.

TRINN 3

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende du ser Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se brukeres løsninger for Norton-meldingen «Du er risikoutsatt» i Norton-fellesskapet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100527152632EN
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/01/2020