Oppdatere kredittkortinformasjonen

1. Logg på Norton fra my.norton.com

Hvis du ikke husker passordet for Norton-kontoen, klikker du på Har du problemer med påloggingen? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet ditt.

2. Hold musen over kontonavnet ditt øverst til høyre på skjermen og klikk på Innstillinger for automatisk fornying.

3. Gå til siden Mine kontoer og klikk på Betalingsinformasjon. Deretter skriver du inn informasjonen du vil oppdatere.

4. Merk av for alternativet Jeg er ikke en robot og klikk på Lagre.

«Oppdatering fullført»-meldingen vises når du har lagret endringene. En e-post-varsling har også blitt sendt til den registrerte e-post-adressen for å bekrefte endringene.

Landet er ikke oppført i listen når jeg redigerer betalingsinformasjonen

• Listen i feltet Land/område under Betalingsinformasjon varierer avhengig av landet du har valgt på Norton-kontoen. Vanligvis velger du landet når du oppretter kontoen.

Hvis feltet Land/område ikke er angitt, eller er feil angitt, på kontoen, angir du riktig land i adressefeltet under personlige opplysninger.

Kredittkortoppdatering

• Norton, som mange andre e-handelsselskaper, bruker sikker teknologi som automatisk oppdaterer kredittkortdetaljer som for eksempel endring av utløpsdato, endring av kontonummer, avslutning av konto, migreringer mellom Visa og MasterCard osv.

• Dette gjøres rutinemessig og pinger informasjonen som formidles av utstedende bank som er knyttet til kredittkortet, i henhold til standard industripraksis.

Fordeler

• Reduserer antallet autorisasjonsavslag.

• Reduserer kostnadene for manuell oppdatering av betalingsdata.

• Reduserer unødvendig kundedialog og risikoen for avbestilling av tjenesten.

• Minimerer ansattes kontakt med sensitive betalingsdata.