Aktuelt for: Android,Mac,Windows,iOS
En kombinasjonsliste er en samling brukernavn eller e-postadresser med tilhørende passord som nettkriminelle har satt sammen fra ulike databrudd. Når påloggingsinformasjonen din blir funnet på det mørke nettet som en del av en slik liste, får du et varsel. Denne artikkelen forklarer hvordan du viser det eksponerte passordet, og hva du kan gjøre for å sikre kontoene dine.
Det eksponerte passordet som er inkludert i varslingen om det mørke nettet, er maskert av sikkerhetshensyn. Følg trinnene nedenfor for å demaskere passordet fullstendig.
Klikk på koblingen i varslingen.
Deretter sender vi en bekreftelseskode for den eksponerte e-postadressen som vises i varslingen.
Hvis du ikke har mottatt bekreftelseskoden, kan du sjekke om du ser en e-postmelding fra no-reply@myidentity.norton.com i søppelpostmappen.
Siden det kan være en forsinkelse, sjekk mappene dine igjen om 5 minutter eller senere. Hvis du fremdeles ikke mottar koden, kan du prøve å kontakte Internett-leverandøren for å løse problemet.
Ikke send flere forespørsler, da det vil gjøre situasjonen verre
Skriv inn koden du mottok for å se passordet.
Når vi har bekreftet at den oppførte e-postadressen tilhører deg, blir passordet ditt umaskert og vist.
Merk: Dette passordet er kanskje ikke er det siste passordet du brukte. Det kan være et passord du har brukt tidligere.
Oppdater nettstedene der du brukte dette passordet, med et nytt, unikt og sterkt passord for å beskytte informasjonen din.
Endre det eksponerte passordet på alle nettsteder der du kan har brukt det
Velg et unikt sterkt passord på alle nettsteder der du kan ha brukt det. Vi anbefaler at du ikke bruker det samme passordet hver gang
Gjennomgå kredittrapportene dine og se etter nye varsler om kredittforespørsler eller mistenkelig aktivitet. Vurder å fryse kredittfilen
Konfigurer tofaktorgodkjenning når det er tilgjengelig for nettstedet.
Hvis du har mottatt en annen varsling for den samme e-postadressen og allerede har bekreftet den, vil du se et delvis maskert passord med et øyeikon ved siden av.
Du må klikke på øyeikonet for å vise det fullt eksponerte passordet.
Når varslingen er arkivert, vil du ikke lenger se meldingen.
Var denne artikkelen nyttig?