Tilbakestille Norton Password Manager

Du må eventuelt tilbakestille Password Manager i følgende tilfeller:

• Når det er feil med datamaskinen.

• Du har glemt passordet for Password Manager.

Du kan tilbakestille Password Manager ved å slette Password Manager-hvelvet. Deretter må du legge inn alle de slettede dataene på nytt. Hvis du sletter hvelvet, mister du alle lagrede Password Manager-data, for eksempel påloggingsinformasjon, adresser, kort og merknader.

Tilbakestille Norton Password Manager fra nettleseren

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Hvis du taster inn passordet feil tre ganger i vinduet Lås opp hvelvet, vises alternativet Du må slette hvelvet.

4. Klikk på alternativet klikk her ved siden av Du må slette hvelvet.

Du omdirigeres til startsiden for Norton-kontoen.

5. Skriv inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen på siden Logg på.

6. I vinduet Slett hvelv klikker du på Ja, slett hvelvet for å slette hvelvet.

7. Hvis du vil opprette et nytt hvelv, kan du lese Opprette Norton Password Manager skyhvelv

Tilbakestille Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet i Norton dobbeltklikker du på Internett-sikkerhet. Deretter klikker du på Password Manager.

3. I dialogboksen Hvelv lukket skriver du inn passordet for Password Manager.

Hvis du taster inn passordet feil tre ganger, vises alternativet Må du slette hvelvet?

4. Klikk på alternativet klikk her ved siden av Må du slette hvelvet?

5. I vinduet Slett hvelv klikker du på Ja, slett hvelvet.

6. Klikk på Ja i advarselsboksen.

7. Skriv inn passordet til Norton-kontoen og klikk på Logg på.

8. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

9. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord i boksen for skriver du inn passordet i feltet Hvelvpassord og klikker på Neste.

10. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: bekreft passord skriver du inn passordet på nytt for å bekrefte og klikker på Neste.

11. I feltet Opprettelse av nytt hvelv: passordhint skriver du inn et hint for passordet og klikker på Neste.

12. Klikk på Fullfør.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v15610354
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019