Vise eller endre Administrative Innstillinger i Norton enhetssikkerhet

Administrative innstillinger i Norton enhetssikkerhet har standardverdier som optimaliserer beskyttelse og ytelse for de fleste brukere. I sjeldne tilfeller kan du tilpasse innstillingene for bestemte funksjoner og automatiserte oppgaver.

Åpne Administrative innstillinger

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Gå til vinduet Innstillinger og klikk på Administrative innstillinger. Deretter viser eller endre du standardinnstillingene:

Klikk på Bruk standardinnstillinger i vinduet Innstillinger for å gå tilbake til de anbefalte innstillingene.

• Bakgrunnsoppgaver : Klikk på Konfigurer for å se når oppgaver som kjører mens du er borte fra datamaskinen, sist ble kjørt, eller for å kjøre dem manuelt.

• Optimalisering når datamaskinen er inaktiv : Når funksjonen er optimaliserer Norton ytelsen ved å defragmentere harddisken mens datamaskinen er inaktiv.

• Rapport : Når funksjonen er , viser Norton en rapport over aktiviteter som er kjørt for å beskytte datamaskinen, hver 30. dag.

• Søkehurtigtast : I standardinnstillingene er hurtigtasten for å starte søk i sikkerhetsappen på Norton-enheten CTRL + F. Du kan endre hurtigtasten.

• Proxy-innstillinger for nettverket : Klikk på Konfigurer for å tillate at Norton kobler til en proxy-server for å kjøre LiveUpdate eller andre prosesser. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket.

• Fellesskapsovervåking for nettverket : Hvis alternativet er , samler Norton inn informasjon om potensielle sikkerhetsrisikoer på datamaskinen og sender den til Symantec for analyse.

• Ekstern håndtering : Når funksjonen er , kan du styre alle enhetene dine eksternt når du logger på Norton-kontoen din.

• Norton Family : Klikk på Konfigurer for å angi foreldrestyringsinnstillinger som bidrar til å holde barna trygge på nettet. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Komme i gang med Norton Family.

• Norton oppgavevarsling : Når funksjonen er , sender Norton varsler og varslinger når ulike bakgrunnsoppgaver kjøres.

• Ytelsesovervåkning : Når funksjonen er , aktiverer Norton standardinnstillinger som bidrar til å forbedre datamaskinens ytelse. På raden for programutelatelser klikker du på Konfigurer for å legge til apper du ikke vil at Norton overvåke for å se etter ytelsesproblemer.

• Strømsparingsmodus :Når funksjonen er , bidrar Norton til å forlenge batterilevetiden ved å avbryte ikke-kritiske bakgrunnsoppgaver midlertidig når du kjører på batteriet.

• Innstillinger for stillemodus : Den anbefalte standardinnstillingen er Av. Når funksjonen er , stanser Norton midlertidig bakgrunnsoppgaver og slutter å sende sikkerhetsvarsler, selv når datamaskinen er inaktiv. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Behandle innstillinger for stillemodus.

• Produktsikkerhet : Hvis Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter er , overvåker Norton om en app prøver å endre enhetens sikkerhetsinnstillinger. Du kan slå på Innstillinger for passordbeskyttelse for å forsikre deg om at bare brukere som bruker passord, kan endre enhetens sikkerhetsinnstillinger.

• Varsling om spesialtilbud : Når funksjonen er , vil Norton varsle deg om kampanjer, rabatter eller spesialtilbud.

• Forsinkelse for automatisk gjenopptakelse etter hvile- eller dvalemodus, Forsinkelse av automatiske oppgaver, Tidsavbrudd når inaktiv : Endre standard tidsinnstillinger som bestemmer når automatiserte oppgaver skal kjøres etter at du har startet datamaskinen eller vekket den etter dvale, eller etter at den har vært inaktiv.

• Opprydding i Firefox : Når funksjonen er , fjerner Opprydding av midlertidige filer i Firefox periodisk unødvendige midlertidige filer som kan svekke ytelsen til PC-en. Du kan slå på Opprydding av historikk i Firefox hvis du ikke vil vedlikeholde filer relatert til nettleserhistorikken.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19213721_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/04/2019