Feilmeldingen «Ugyldig produktnøkkel»

Det kan hende du får feilmeldingen «Ugyldig produktnøkkel» når du prøver å bruke produktnøkkelen med feil produkt. Forsikre deg om at du har lastet ned riktig produkt for nøkkelen.

Last ned den nyeste versjonen fra kontoen din

• Hvis du kjøpte produktet fra Norton Online Store, eller du allerede har installert og registrert produktet på kontoen, kan du logge på for å laste ned det nyeste produktet. Denne prosessen starter installasjonen automatisk.

Hvis du vil laste ned den nyeste versjonen som er registrert på kontoen, følger du instruksjonen i dokumentet Jeg vil laste ned Norton-produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v95172414
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019