Automatisk fornying i asiatiske land

Hvis du kjøpte Norton-tjenesten fra en asiatisk Norton-nettbutikk, må innstillingene for automatisk fornying håndteres i den asiatiske Norton-nettbutikken.

Klikk på Norton-nettbutikken hvor du kjøpte produktabonnementet, for å håndtere innstillingene for automatisk fornying:

Hvis du vil vite hvordan du deaktiverer Nortons tjeneste for automatisk fornying for Norton-abonnementer du har kjøpt i en av butikkene omtalt ovenfor, ser du Jeg vil deaktivere automatisk fornying for et Norton-abonnement.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v81141465
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 19/06/2019