Overføre beskyttelsen fra én enhet til en annen

Abonnementet kommer med et begrenset antall lisenser for å beskytte flere enheter. Hvis du har brukt opp lisensene, kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å installere den på en annen enhet. Hvis du vil sjekke om du har igjen lisenser i abonnementet, kan du lese Finne lisensene som er igjen i abonnementet.

Overføre lisensen til en annen enhet

Disse trinnene gjelder overføring av lisens i tilfeller der du har brukt alle lisensene.

1. Logg på kontoen.

2. På siden Enhetssikkerhet kan du identifisere en enhet du ikke lenger vil beskytte.

Du kan ikke fjerne lisenser som er tilknyttet en enhet med rød eller grå (inaktiv) status. Du må løse problemene på enheten før du fjerner lisensen som er tilknyttet enheten. Hvis du ikke kan løse problemene, kan du fjerne enheten fra kontoen.

3. Hvis du ikke ser enheten, klikker du på koblingen Vis logg nederst i enhetslisten for å se eldre inaktive enheter. Hvis du fremdeles ikke ser enheten, kan enheten være tilknyttet En annen produktnøkkel eller et annet abonnement.

4. Klikk på ikonet Flere alternativer under enheten, og klikk deretter på Administrer lisens i menyen som åpnes.

5. På siden Administrer lisenser velger du Fjern lisens og klikker på Ja for å bekrefte.

Når du fjerner en lisens fra en enhet, er ikke enheten lenger beskyttet og fjernes fra siden Enhetssikkerhet.

6. Klikk på Installer nå for å installere beskyttelsen på en annen enhet.

7. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen. Hvis du ønsker en mer detaljert veiledning, kan du lese Laste ned beskyttelsen på enheten.

Video: Slik overfører du Norton-beskyttelsen

Installere beskyttelsen på en annen enhet

Laste ned Norton Enhetssikkerhet

1. Logg på kontoen.

2. Under abonnementet du vil utvide til den andre enheten, kontrollerer du om du har flere ubrukte lisenser for abonnementet.

3. Hvis du har en ubrukt lisens, klikker du på Last ned.

4. Klikk på Send en nedlastingskobling.

5. Gjør ett av følgende:

6. Angi en e-postadresse som du har tilgang til på den andre enheten, for å motta en e-postmelding med en nedlastingskobling. Deretter klikker du på -ikonet.

Som standard er e-postadressen for kontoen fylt ut.

7. Klikk på SMS vis du vil motta en nedlastingskobling i en tekstmelding. Deretter gjør du følgende:

• Velg land fra rullegardinlisten.

• Angi mobilnummeret for å motta tekstmeldingen.

• Klikk på -ikonet.
  8. Klikk på Kopier for å kopiere nedlastingskoblingen.

9. Skann QR-koden til høyre på skjermen for å laste ned appen på mobiltelefonen.

10. Hvis du ønsker en mer detaljert veiledning, kan du lese Laste ned beskyttelsen på enheten.

Video: Installere Norton på en annen enhet

Installere beskyttelsen på gjeldende enhet

Laste ned Norton Enhetssikkerhet

1. Logg på kontoen.

2. Gå til Min Norton -siden og klikk/trykk på Last ned.

3. Gå til siden Kom i gang og klikk på Godta og last ned.

Hvis du bruker en mobilenhet, velger du abonnementet du vil laste ned, og trykker på Neste.

4. Følg instruksjonene på skjermen. Hvis du ønsker en mer detaljert veiledning, kan du lese Laste ned beskyttelsen på enheten.

Video: Installere Norton du har kjøpt i en nettbutikk

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73856951
      Operativsystem: windows, mac, android, ios
      Sist endret: 21/11/2021