Overføre beskyttelsen fra én enhet til en annen

Abonnementet kommer med et begrenset antall lisenser for å beskytte flere enheter. Finne ut hvor mange enheter du kan beskytte med Norton-abonnementet.

Hvis du har brukt opp lisensene,

• kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å installere den på en annen enhet (eller)
  • Du kan kjøpe et produkt med flere lisensierte enheter fra norton.com/products og kontakte Kundestøtte og -tjenester for å diskutere alternativene.

Fjern den eksisterende enheten, og overfør lisensen til en annen enhet

1. Logg på -kontoen.

2. På siden Min konto velger du produktet du vil administrere, i fanen Mine abonnementer.
  3. Klikk på Administrer lisenser under produktet.

4. I popup-vinduet velger du enheten du ikke lenger bruker, og deretter klikker du på søppelbøtteikonet under Fjern lisens.
    manage license

5. I vinduet Fjern lisens klikker du på Fjern for å bekrefte.

6. Klikk på Last ned for å installere Norton på en annen enhet.

7. På siden Kom i gang klikker du på Send en nedlastingskobling. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere produktet på en annen enhet.

Tips

• Produktabonnementet begynner når du gjennomfører kjøpet. For eksempel: Hvis du har 100 dager igjen av abonnementet, og velger å avinstallere produktet fra den gamle enheten, da vil produktet ha 100 dager igjen.
  • Installering på en virtuell maskin vil forbruke en lisensiert enhet fra abonnementet.

Video: Slik overfører du Norton-beskyttelsen

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 25/06/2024