Er datamaskinen min beskyttet?

Kontrollere statusen til Nortons enhetssikkerhetsprodukt

Kontroller at Nortons enhetssikkerhetsprodukt beskytter datamaskinen din ved å sjekke sikkerhetsstatusen til Norton-produktet. Åpne Norton-produktet og se om sikkerhetsstatusen viser Sikker eller Beskyttet.

Du kan også kontrollere abonnementsstatusen for å forsikre deg om at abonnementet er oppdatert og ikke er i ferd med å utløpe. Hvis du ser «Aktiver nå» ved siden av abonnementsstatusen, er ikke Norton-produktet aktivert. Les Aktivere eller fornye Norton-abonnementet.

Sørg for at Du er beskyttet vises på produktskjermen.

Bildene vi viser her av produktgrensesnittet, er av gjeldende versjon av Norton-produktene. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, går du til Norton oppdateringssenter.

Hva om statusen til Nortons enhetssikkerhetsprodukt ikke er Sikker eller Beskyttet?

Hvis statusen til Norton-produktet ikke er grønn, eller hvis det ikke står Sikker eller Beskyttet, kan det hende du ser et varsel som har en kort beskrivelse av problemet og en Løs nå-knapp. I de fleste tilfeller, vil det å klikke på Løs nå-knappen automatisk løse problemet for deg.

Hvis problemet vedvarer, anbefaler vi at du avinstallerer Norton-produktet, og så installerer det på nytt.