Finne ut mer om belastningen for Nortons tjeneste for automatisk fornying på kortutskriften

Automatisk fornying sikrer uavbrutt Norton-beskyttelse av enheter og data mot virus og andre trusler. Den forlenger automatisk abonnementet på Norton-produktet ett år til når det utløper.

Hvis du ser belastningen «Årlig fornying av Norton» på kortutskriften må du ha registrert deg for Automatisk fornying ved et tidligere kjøp hos oss.

Du ser et alternativ for å registrere deg for Automatisk fornying når du kjøper eller fornyer Norton-produkter fra Norton Online Store. Når du er registrert, faktureres du én gang i året så lenge du ikke avslutter tjenesten. Vi sender deg en e-postmelding om faktureringen før vi belaster deg, slik at du er informert om belastningen.

Du kan nor som helst velge bort Nortons tjeneste for automatisk fornying. Logg på -kontoen og gå til fanen Mine abonnementer.

Hvis du allerede har blitt belastet og vil be om refusjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v58152595
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 26/06/2020