Tilbakestille passordet for Norton-konto

Hvis du har mistet passordet eller ikke husker det, kan du tilbakestille passordet med Norton. Norton ber deg om å angi et nytt passord for Norton-kontoen når du har bedt om tilbakestilling av passord.

Tilbakestille passordet

1. Åpne nettleseren og gå til Glemt passord-siden.

2. På siden Har du glemt passordet, angir du e-postadressen.

3. Klikk på Fortsett.

Norton sender deg en e-post med instruksjoner for hvordan du tilbakestiller passordet.

Hvis du ikke mottar e-postmeldingen for tilbakestilling av passord innen et par minutter, bør du sjekke Spam- eller Søppelpost-mappene. Du vil ikke motta noen e-postmelding om gjenoppretting hvis det ikke finnes en konto med den aktuelle e-postadressen.

Hvis du fremdeles ikke finner e-postmeldingen, brukte du kanskje en annen e-postadresse da du opprettet Norton-kontoen. Kontroller at e-postadressen du angir, er adressen du brukte da du kjøpte Norton-produktet.

4. Åpne e-posten, og klikk på Tilbakestill passord -knappen.

5. Skriv inn et nytt passord for Norton-kontoen på Tilbakestill passord -siden som vises.

6. Klikk på Tilbakestill passord.

7. Klikk på Fortsett for å få tilgang til Norton-kontoen.

Video: Slik tilbakestiller du passordet

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v55260946
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Sist endret: 07/03/2019