Installere Norton-produktet fra tjenesteleverandøren

Noen Norton-produkter som kommer fra en tjenesteleverandør, kan være installert på flere datamaskiner samtidig. Du kan også kjøpe flere lisenser hvis nødvendig, eller overføre en lisens fra én datamaskin til en annen.

Last ned og installer Norton-produktet med tjenesteleverandørs nettside

1. Logg på tjenesteleverandøren og naviger til stedet der du originalt lastet ned og installerte Norton-produktet.

2. Last ned og installer Norton-produktet på den nye maskinen.

3. Klikk på Aktiver eller Registrer deg nå i hovedvinduet.

I de fleste tilfeller aktiveres Norton-produktet automatisk. Pålastingsopplevelsen varierer avhengig av tjenesteleverandøren.

4. Klikk på Next (Neste).

5. Dersom du blir bedt om det, oppgir du PIN-koden du fikk fra Internett-leverandøren i feltet Tjeneste-PIN. Merk at de mest gjeldende aktivitetsflytene, PIN-aktiveringen vil være automatisk og du vil ikek bli spurt om å oppgi PIN-kode manuelt.

6. Oppgi et datamaskinnavn dersom du blir bedt om det.

7. Klikk Aktiver. Dersom du har en ledig lisens, aktiveres produktet.

Overfør lisensen din

Hvis du har installert produktet på en enhet du ikke lenger bruker, kan du kanskje overføre lisensen til en annen enhet.

Følg instruksjoner på skjermen for å overføre lisensen din.

Laste ned og installere Norton-produktet fra Norton-kontoen

1. Logg på nettstedet til tjenesteleverandøren, eller finn e-postmeldingen du mottok da du startet Norton-abonnementet.

2. Logg på kontoen.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du besøke nettstedet til tjenesteleverandøren for å laste ned Norton-produktet og opprette en Norton-konto.

3. Klikk på Godta og last ned for å installere et Norton-produkt på den samme enheten. Hvis du vil installere programmet på en annen enhet, klikker du på Send en nedlastingskobling og angir en e-postadresse.

I de fleste tilfeller aktiveres produktet automatisk etter at du har klikket på Godta og last ned. I noen tilfeller blir du bedt om å angi en PIN-kode. Det skjer den første gangen du registrerer Norton-produktet. Klikk på Jeg har en PIN-kode, angi PIN-koden du har mottatt fra tjenesteleverandøren, og klikk på >.

4. Klikk på Lagre eller Lagre fil.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• Windows: Trykk på tastene Ctrl + J for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

• Mac: Trykk på Kommando + Alternativ + L for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

Følg instruksjonene på skjermen.

Oppgradere til den nyeste versjonen av Norton-produktet

TRINN 1

Sjekke versjonen til Norton-produktet

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Klikk på Hjelp i hovedvinduet.

3. Gå til vinduet Hjelpesentral og klikk på Om under Generell informasjon.

4. Norton-versjonen vises ved siden av Versjon, i formatet 22.xx.x.xxx

Hvis versjonen på datamaskinen er eldre enn 22.10.x.x, kjører du LiveUpdate for å oppdatere til den nyeste versjonen. Du må eventuelt kjøre LiveUpdate flere ganger for å få tak i den nyeste versjonen.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og klikk deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate flere ganger, til du ser meldingen «Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene».

5. Avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v52746884
Operativsystem: Mac;Windows