Aktivere eller fornye Norton-abonnementet

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Lær mer

Når du har et gyldig Norton-abonnement, kan du være trygg på at sikkerheten alltid er oppdatert. Du må aktivere eller fornye abonnementet før prøveperioden eller abonnementsperioden utløper for å kunne fortsette å bruke alle Norton-funksjonene og holde datamaskinen beskyttet.

Hvis du kjøpte Norton-abonnementet fra Norton Online Store, skjer aktiveringen automatisk når du laster ned og installerer Norton ved å logge på kontoen. Hvis aktiveringen imidlertid mislyktes på grunn av en feil, eller du hoppet over dette trinnet under installasjonen, bruker du informasjonen nedenfor for å fullføre aktiveringen eller fornyingen av abonnementet. Du kan også bruke denne informasjonen hvis du kjøpte Norton-abonnementet på andre måter eller lastet ned en prøveversjon.

Du kan aktivere abonnementet på én av følgende måter:

Datamaskinen må være tilkoblet Internett for å fullføre aktiveringen eller fornyingsprosessen. Hvis du har problemer med tilkoblingen, kan du se Løse problemer med Internett-tilkoblingen. Du finner vanlige fornyelsesspørsmål under Vanlige spørsmål om fornying av Norton og nye produktkjøp.

Du kan bruke Nortons tjeneste for automatisk fornying for å sikre uavbrutt beskyttelse. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du siden Vanlige spørsmål om Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Se Vit din abonnementsstatus hvis du har problemer med fornyingen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v24808774_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 27/12/2018