Kjøre et søk i Norton 360-appen for å se etter sikkerhetsrisikoer på Android-enheten

Norton 360-appen gjennomsøker enheten automatisk og beskytter den mot sikkerhetsrisikoer. Hvis du imidlertid mistenker at du har en sikkerhetsrisiko, kan du starte et søk manuelt for å søke etter sikkerhetsrisikoer.

Kjøre et søk i Norton 360-appen

1. Start Norton 360-appen fra startskjermen.

2. Gjør ett av følgende:

• Trykk på alternativet Trekk for å søke øverst på hovedskjermen i Norton 360-appen for å starte et søk. Du kan også trykke på skjermen og dra den ned.

• Trykk på Sikkerhet og deretter på Søk nå.

3. Norton 360-appen gjennomsøker enheten for å finne filer og apper som er installert på enheten. Hvis noen av elementene krever handlinger, kan du gå gjennom risikoene på skjermen Sikkerhet.