Jeg vil aktivere det forhåndsbetalte Norton-abonnementet jeg har kjøpt hos en forhandler

Hvis du kjøpte produktet ditt i en vanlig butikk eller på et tredjepartsnettsted som er tilknyttet Norton, må du opprette en Norton-konto eller legge til det kjøpte produktet på den eksisterende kontoen.

Under installasjonsprosessen vil du bli spurt om du vil registrere deg for Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Laste ned og installere Norton-produktet på datamaskinen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett en konto og fullfører registreringsprosessen.

3. På siden Kom i gang leser du gjennom Vilkår og betingelser for automatisk fornying og klikker på Godta og fortsett.

4. Oppgi faktureringsadressen og kredittkortinformasjonen på siden Betalingsmåte, og klikk deretter på Godta og fortsett.

Abonnementet du har kjøpt, krever at du oppgir denne informasjonen før du aktiverer det. Når det er aktivert, kan du fortsatt logge på Norton-kontoen og deaktivere Automatisk fornying.

5. Kontroller betalingsmåten og klikk på Fortsett.

6. Gå til vinduet Kom i gang, skriv inn produktnøkkelen og klikk på >.

7. Klikk på Godta og last ned.

Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

Klikk på Last flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

Hvis du vil installere produktet på en annen enhet, klikker du på Send en nedlastingskobling

8. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

Hvis du vil laste det ned på nytt eller installere det på en annen enhet, ser du Jeg vil laste ned Norton-produktet på enheten min.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132083659_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, iOS, Mac OS X, Windows
Sist endret: 25/03/2019