Kunngjøring om avvikling av Norton sikkerhetsprogramvare for Windows XP, Windows Vista og Windows 7 (SP0)

Med våre Norton-løsninger er vi opptatt av å levere bransjeledende, verdifull og relevant sikkerhet for å beskytte enhetene og personopplysningene dine. Av og til revurderer vi vår portefølje med sikkerhetsløsninger og funksjoner for å sikre at de oppfyller disse kriteriene.

Fra og med 22. mai 2024 vil Windows-enheter som kjører følgende operativsystemer ikke lenger være beskyttet av Norton:

• Windows XP

• Windows Vista

• Windows 7 (Service Pack 0)

Denne artikkelen inneholder mer informasjon om hvordan denne avgjørelsen potensielt berører deg.

For å få den beste produkt- og tjenesteopplevelsen anbefaler vi at du oppgraderer datamaskinen til det nyeste Windows-operativsystemet.

Du kan fortsette å bruke Norton-sikkerhetsproduktet på enheter som kjører de ovennevnte operativsystemene. Du vil imidlertid ikke kunne motta beskyttelsesoppdateringer, definisjonsoppdateringer og andre sikkerhetsoppdateringer. Enheten vil etter hvert bli sårbar for nyere sikkerhetstrusler.

Viktig: Du kan ikke installere eller aktivere Norton-beskyttelse for disse operativsystemene. Hvis du avinstallerer Norton-produktet, kan du ikke installere det på nytt.

Hvorfor slutter Norton å støtte disse operativsystemene?

Microsoft avviklet støtten for Windows XP i 2014, for Windows Vista i april 2017 og for Windows 7 SP0 i januar 2020.

Ustøttede versjoner av Windows mottar ikke lenger programvareoppdateringer fra Microsoft. Det blir vanskelig for oss å støtte enheter med operativsystemer som ikke støttes.

Hva betyr dette?

Norton-sikkerhetsprogramvare installert på Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0 vil ikke lenger motta definisjons- eller sårbarhetsoppdateringer som tidligere var tilgjengelige i vedlikeholdsmodus.

LiveUpdate og alle beskyttelsesfunksjoner vil ikke lenger fungere på disse operativsystemene.

Virus Protection Promise* tilbys ikke lenger for enheter med disse operativsystemene.

Hvilke tjenester avsluttes eller endres i vedlikeholdsmodus?

Norton-sikkerhetsprogramvaren mottar ikke lenger oppdateringene som kundene på støttede versjoner av Windows (Windows 11, Windows 10, Windows 8 og Windows 7 SP1) mottar.

På grunn av at Microsoft, Google og Mozilla ikke lenger tilbyr nettleserstøtte for Windows XP, Windows Vista og Windows 7 SP0, støtter vi ikke Norton Password Managers plugin-modul for nettlesere.

Du har ikke tilgang til de lagrede passordene via hovedgrensesnittet eller på nettstedet til Norton Password Manager.

Kontakt Kundeservice og -støtte for å få hjelp til å løse dette problemet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126160909
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/03/2024