Løse problemer med dobbeltfakturering hvis du utilsiktet har kjøpt mer enn ett Norton-abonnement

Dette problemet kan oppstå hvis du ved en feil Norton mer enn én gang eller Norton-abonnementet automatisk ble fornyet samtidig som du også kjøpte Norton et annet sted.

Hvis du har mer enn ett Norton-abonnement aktiv på samme tid, kan du dele ett av abonnementene med venner eller familie, eller kontakte Norton brukerstøtte for hjelp.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117954944
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019