Løse problemer med dobbeltfakturering hvis du utilsiktet har kjøpt mer enn ett Norton-abonnement

Dette problemet kan oppstå hvis du ved en feil Norton mer enn én gang eller Norton-abonnementet automatisk ble fornyet samtidig som du også kjøpte Norton et annet sted.

Hvis du har mer enn ett Norton-abonnement aktivt på samme tid, kan du dele ett av abonnementene med venner eller familie, eller kontakte Kundeservice- og støtte for å be om refusjon.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117954944
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 18/10/2019