Aktivere abonnementer med automatisk fornying

Du får et abonnement med automatisk fornyelse når du kjøper fra Norton.com, eller den første gangen du konfigurerer produktet eller tjenesten etter kjøp i butikk, eller fra et tredjepartsnettsted som er tilknyttet Norton. Du kan også aktivere dette abonnementet som fornyes automatisk, ved å logge på kontoen din eller kontakte kundestøtte.

Bekrefte og aktivere abonnementer med automatisk fornying

1. Logg på kontoen for å bekrefte at Abonnementsfornying er aktivert.

2. På fanen Mine abonnementer, ved siden av produktet eller serveren du vil aktivere Abonnementsfornying for, klikker du på Aktiver abonnementsfornying.

Norton-produktet eller -tjenesten fornyes automatisk ved neste faktureringsperiode.

Du må fylle ut faktureringsinformasjonen din for å aktivere abonnementet.

For Japan, Korea, Kina, Hongkong og Taiwan:

Hvis ordrenummeret begynner med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, følger du trinnene over for å aktivere abonnementet ditt som automatisk fornyes.

Hvis ordrenummeret begynner med SY, går du til koblingen under for å aktivere abonnementet som automatisk fornyes. Du trenger ordrenummeret og e-postadressen du brukte da du bestilte produktet.

Japan   Korea   Kina   Hongkong   Taiwan

Du finner kvitteringen i e-postmeldinger du har mottatt fra Norton:

• Emnet til e-postmeldingen er «Kjøp av Norton-ordre #NP***** fullført»
  • Emnet til e-postmeldingen er «Automatisk fornyingstjeneste, varsling om fullført fakturering». Sjekk delen [Ordrenummer ved registrering for automatisk fornying] SY********.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113802545
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 14/12/2023