Slå på Nortons tjeneste for automatisk fornying

Når du kjøper et Norton Security-produkt fra Norton Online Store, eller konfigurerer Norton første gang etter kjøp fra en forhandler eller fra nettstedet til en Symantec-tilknyttet tredjepart på nettet, blir du registrert for tjenesten for automatisk fornying. Du kan også aktivere Nortons tjeneste for automatisk fornying ved å logge på Norton-kontoen eller kontakte Norton brukerstøtte.

Bekreft og slå på Nortons tjeneste for automatisk fornying

1. Logg på Norton-kontoen for å bekrefte at Nortons tjeneste for automatisk fornying er aktivert.

2. På fanen Mitt abonnement ser du en glidebryter ved siden av Norton-produktet du vil aktivere Automatisk fornying for. Hvis denne bryteren er satt til , er Automatisk fornying aktivert for produktet.

Hvis ikke, kan du flytte glidebryteren til . Klikk på Godta og fortsett. Bekreft betalingsmåten og klikk på Slå på automatisk fornying.

Norton-produktet vil automatisk fornyes ved neste faktureringsperiode.

Du må fylle ut faktureringsinformasjonen din for å aktivere Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113802545
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019