Aktivere abonnementer med automatisk fornying

Du får et abonnement med automatisk fornyelse når du kjøper fra Norton.com, eller den første gangen du konfigurerer produktet eller tjenesten etter kjøp i butikk, eller fra et tredjepartsnettsted som er tilknyttet Norton. Du kan også aktivere dette abonnementet som fornyes automatisk, ved å logge på kontoen din eller kontakte kundestøtte.

Hvis du bor i Kina, Hongkong, Japan, Korea eller Taiwan, går du til Norton store for å oppdatere kontodetaljene. Hvis ordrenummeret starter med NP eller AP, kan du følge trinnene nedenfor.

Bekrefte og aktivere abonnementer med automatisk fornying

1. Logg på kontoen for å bekrefte at Abonnementsfornying er aktivert.

2. På fanen Mine abonnementer, ved siden av produktet eller serveren du vil aktivere Abonnementsfornying for, klikker du påAktiver abonnementsfornying.

Norton-produktet eller -tjenesten fornyes automatisk ved neste faktureringsperiode.

Du må fylle ut faktureringsinformasjonen din for å aktivere abonnementet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113802545
Operativsystem: windows,mac,android,ios
Sist endret: 09/03/2022