Fornyingsalternativer for Norton AntiVirus, Norton Internet Security og Norton 360

Denne artikkelen gir deg svar på spørsmål om fornyingsalternativene for nåværende kunder av Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360, etter utgivelsen av de nye Norton Security-produktene.

Hva er fornyelsesalternativene mine?

• Som en eksisterende kunde av et Norton AntiVirus-, Norton Internet Security- eller Norton 360-produkt, kan du fortsette å fornye abonnementet på dette tidspunktet og motta beskyttelsesoppdateringer og støtte for produktet du bruker.

Hvis du på nåværende tidspunkt er registrert for tjenesten for automatisk fornyelse vil det registrerte produktet behandles inntil videre.

Gjennom fornyelsesprosessen, kan du også få muligheten til å oppgradere til et annet produkt. Velg fornyelsen eller det nye produktet med funksjonene som passer deg best, og du vil fortsette å motta det nyeste innen sikkerhetsoppdateringer for ditt abonnement.

For mer informasjon om fornyingsalternativene, les Fornye Norton-abonnementet.

Kan jeg kjøpe Norton Security?