Hjelp for fakturering av Nortons tjeneste for automatisk fornying

Har du en transaksjon for årlig fornying av Norton på kredittkortet ditt?

Hvis kredittkortet ditt viser en lignende belastning, har du blitt belastet for Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Denne belastningen er for en forlenging av abonnementet på Norton-produktet ditt for å sørge for at du er beskyttet mot virus og andre trusler.

Registrering i denne tjenesten tilbys når du kjøper eller fornyer Norton-produkter. Det betyr at dersom du ser en belastning på kortet ditt, så registrerte du deg under et tidligere kjøp. Når du er registrert vil du faktureres en gang i året så lenge du er i programmet. Vi sender deg en e-post før du belastes, slik at du vet hva som kommer. Du kan selvfølgelig avslutte tjenesten når som helst ved å kontakte Kundeservice- og støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v101149846
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 20/11/2019