Deaktivere Automatisk fornying når du slutter å bruke Norton

Hvis du ikke lenger bruker Norton-produktet som er registrert i Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du slå av tjenesten for dette produktet fra Norton-kontoen.

Hvis du vil fortsette å bruke Norton-produktet som er registrert på Nortons tjeneste for automatisk fornying, så hopper du over trinnene for å slå av Nortons tjeneste for automatisk fornying, og Download your Norton product.

Hvis du ønsker en refusjon av betalingen til Nortons tjeneste for automatisk fornying, så kan du lese Be om refusjon for Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Deaktiver Nortons tjeneste for automatisk fornying

1. Logg på Norton.

2. På siden Mitt abonnement, ved siden av det aktive Norton-produktet du vil deaktivere Automatisk fornying for, flytter du glidebryteren til Av.

3. Klikk på Slå av.

4. På siden Automatisk fornying velger du en årsak fra rullegardinmenyen og klikker på Slå av.

5. Norton-produktet minner deg på at du må fornye abonnementet manuelt neste gang det utløper.

Last ned Norton-produktet

1. Logg på Norton.

Hvis du trenger hjelp til å gjenopprette passordet for kontoen, les Gjenopprette passordet for Norton-kontoen

2. Gå til fanen Mitt abonnement og velg produktet du vil laste ned.

3. Klikk på Last ned.

4. I Kom i gang -vinduet klikker du på Godta og last ned.

Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20100503223000EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/06/2019