Stoppe automatisk fornying av Norton-abonnementet

De fleste av våre tjenester tilbys som abonnementer med automatisk fornying slik at kundene våre ikke får avbrudd i tjenesten. Med et abonnement som fornyes automatisk, har du kontinuerlig tilgang til tjenesten uten å måtte bekymre deg for utløpsdatoer.Hvis du imidlertid foretrekker å slå av automatisk fornying, kan du bruke informasjonen nedenfor for å endre fornyingsinnstillingene på kontosiden.

Stoppe automatisk fornying av abonnementet

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Min konto, enten ved siden av eller nedenfor abonnementet du vil avslutte fornyingen og fornyingsavgiften for, klikker du på Avslutt abonnementsfornying eller Administrer fornying.

3. Bekreft avbestillingen.

For Japan, Korea, Kina, Hongkong og Taiwan:

Hvis ordrenummeret begynner med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, følger du trinnene nedenfor for å slå av automatisk fornying for abonnementet.

Hvis ordrenummeret starter med SY eller NS, går du til koblingen nedenfor for å slå av automatisk fornying for abonnementet. Du trenger det «opprinnelige bestillingsnummeret» og e-postadressen eller telefonnummeret du brukte da du bestilte produktet.
*Det opprinnelige bestillingsnummeret finner du i e-posten vi sendte da det første kjøpet ble fullført.

Japan Korea Kina Hongkong Taiwan

Her er noen ting du bør vite hvis du stopper automatisk fornying av abonnementet:

• Abonnementet fortsetter til slutten av abonnementsperioden du allerede har betalt for. Deretter avsluttes det og fornyes ikke lenger automatisk.

• Det tar vanligvis noen timer etter forespørselen før endringen trer i kraft.

• Eventuelle fordeler som er knyttet til automatisk fornying av abonnementer, kan opphøre når du avslutter automatisk fornying.

Hvis du allerede har blitt belastet og vil be om refusjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.