Avslutte et abonnement med automatisk fornying

Hvis du vil avslutte det: Logg på Norton-kontoen og gå til fanen Mine abonnementer for å behandle fornyingsinnstillingene. Du kan også snakke med vår Kundestøtte.

Hvis du velger å avslutte automatisk fornying for den gjeldende beskyttelsen din, må du fornye abonnementet manuelt før det utløper for å unngå avbrudd i beskyttelsen.

Hvis du allerede har blitt belastet og vil be om refusjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 09/07/2020