Les mer om abonnementer som fornyes automatisk

Abonnementer som fornyes automatisk, er en enkel måte å bidra til at enhetene og personopplysningene dine holdes beskyttet mot nettrusler. Du faktureres automatisk månedlig eller årlig, avhengig av hva du har valgt, slik at beskyttelsen alltid er oppdatert og aktiv uten at du trenger å tenke på det.

Når du er abonnert, belastes automatisk faktureringsmetoden du har lagret på kontoen din, for å fornye abonnementet til gjeldende pris inntil du avslutter. Vi sender deg en e-postmelding med pris, vilkår og annen aktuell informasjon før du belastes, slik at du er forberedt.

Hvis du vil ha refusjon for abonnementsavgiften, kan du kontakte Kundeservice og -støtte. Husk at du ikke lenger vil ha den tryggheten som følger med abonnementer, hvis du avslutter og får refusjon.

Hva om jeg ble belastet og ikke har beskyttelse installert?

Hvis du vil bruke beskyttelsen du nylig ble belastet for, logger du på kontoen og laster ned eller installerer Nortons enhetssikkerhetsprodukt. Hvis du trenger mer informasjon, kan du lese Laste ned og installere Nortons enhetsikkerhetsprodukt.

Når begynte jeg å abonnere på et abonnement som fornyes automatisk?

Du abonnerer på vårt automatisk fornyende abonnement når:
  • Du kjøper et abonnement som fornyes automatisk, fra Nortons nettbutikk.

• Du aktiverer et abonnement som fornyes automatisk og ble kjøpt hos en forhandler eller et Norton-tilknyttet tredjeparts nettsted.

Hvordan vet jeg om abonnementet fornyes automatisk?

Du kan sjekke abonnementets fornyingsstatus på kontoen din. Logg på kontoen og gå til fanen Mine abonnementer. Du kan se statusen til abonnementsfornyingen ved siden av hver aktive beskyttelse som vises på kontoen.
Hvis betalingskortet viser en lignende belastning, har du blitt belastet for automatisk fornying av abonnementet.

Hvordan oppdaterer jeg betalingsmetodeinformasjonen min?

Du kan oppdatere betalingsinformasjonen fra kontoen.
Klikk på navnet ditt øverst til høyre på kontoen din, og klikk deretter på Administrer abonnementene mine. På fanen Faktureringsinformasjon, klikker du på redigeringsikonet for å gjøre oppdaternger. Deretter klikker du på Lagre.
Du mottar også en e-postvarsling som bekrefter endringene, til den registrerte e-postadressen din.

Hvordan kan jeg gå over til et abonnement som fornyes automatisk

Du kan aktivere automatisk fornying av abonnementet fra kontoen din. Klikk på navnet ditt øverst til høyre på kontoen din, og klikk deretter på Administrer abonnementene mine. Ved siden av den aktive beskyttelsen, klikker du på Aktiver abonnementsfornying.

Hvordan avslutter jeg et abonnementet med automatisk fornying?

Hvis du vil avslutte abonnementet, logger du på kontoen din og går til fanen Mine abonnementer. Vi kan også diskutere dette i en nettprat.
Når du har avsluttet abonnementet, fornyes det ikke automatisk, og beskyttelsen utløper på den siste dagen av inneværende betalte periode.
Hvis abonnementet er fornyet, kan du ha rett til refusjon av den årlige fornyingsavgiften såfremt du ber om refusjon innen 60 dager etter faktureringsdatoen for fornyingen. Se våre Retningslinjer for refundering.
For Norton 360 med LifeLock eller (eldre/frittstående) LifeLock-medlemmer*:
Hvis du ikke fornyer abonnementet ditt, kvalifiserer du ikke lenger for gjenoppretting og beskyttelse i henhold til LifeLocks Million Dollar Protection Package umiddelbart etter at abonnementet er utløpt, fordi du ikke har et gjeldende medlemskap i LifeLock. Som en påminnelse gir LifeLocks Million Dollar Protection Package††† refusjon for stjålne midler og dekning for personlige utgifter, hver med begrensninger opp til grensene i planen din.
Million Dollar Protection Package gir også dekning for advokater og eksperter, om nødvendig, opptil 1 million dollar for å hjelpe deg med å løse saken. Fordeler under Master Policy er utstedt og dekket av United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. for medlemmer i staten New York). Policyvilkår, betingelser og utelatelser er tilgjengelig på NortonLifeLock.com/legal.
Hvis en stjålet identitetshendelse skulle oppstå etter kansellering, vil du ikke ha noen av de nevnte fordelene. Videre vil enhver pågående gjenopprettingsinnsats som LifeLock kan være engasjert i for øyeblikket på dine vegne opphøre. For det andre vil du slutte å motta varsler, noe som kan gi deg varsel om en potensiell stjålet identitetshendelse. Hvis du velger å registrere deg for Norton-tjenester i fremtiden, må du legge inn all informasjonen på nytt under registreringen. Vi trenger den nyeste informasjonen for overvåkingsfunksjonene våre, og du må gi nye samtykker.
* LifeLock-beskyttelse mot identitetstyveri er ikke tilgjengelig i alle land
††† Refusjon og kompensasjon av kostnader, hver med grenser på opptil 1 million USD for Lifelock med Norton Benefit Essential, Lifelock med Norton Benefit Premier, Benefit Elite og Ultimate Plus, opptil 100 000 USD for Advantage, Senior og Ultimate og opp til 25 000 USD for Standard, Basic, Select, Select for Norton 360, Command Center, Minor, Junior og Benefit Junior. Og opp til 1 million USD for dekning av advokat- og ekspertkostnader for alle planer hvis aktuelt. Fordeler i henhold til hovedpolisen utstedes og dekkes av United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. for medlemmer i staten New York). Policyvilkår, betingelser og utelatelser: NortonLifeLock.com/legal.

Hvordan blir jeg belastet for abonnementsfornyingen?

Når du er abonnert, belastes faktureringsmetoden du lagret i kontoen din for å fornye abonnementet til gjeldende pris for fornyelsesabonnement, inntil du avslutter.
Hvis abonnementet ditt fornye årlig, vil vi sende deg en e-post (mellom 30 til 45 dager før fornyelsen din) med pris, vilkår og annen aktuell informasjon før du belastes, slik at du vet hva som kommer.

Hvordan finner jeg kvitteringen for fornyingsavgiften jeg har betlat for abonnementet som fornyes automatisk?

Du finner kvitteringen for denne fornyingsavgiften på kontoen din. Klikk på navnet ditt øverst til høyre på kontoen din, og klikk deretter på Administrer abonnementene mine. På fanen Ordrehistorikk klikker du på Ordrenummer for å vise eller skrive ut kvitteringen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem: windows,mac,android,ios
Sist endret: 06/11/2021