Sikre dataene dine ved å bruke Norton Cloud Backup

Så viktig er sikkerhetskopiering av filer

Hvis abonnementet inkluderer sikkerhetskopi, kan du lagre viktige bilder og filer på et sikkert sted på nettet. Noen Norton-abonnementer har en spesifisert mengde kostnadsfri lagring, og du kan kjøpe ekstra lagringsplass hvis du trenger det.

Norton Cloud Backup-funksjoner er bare tilgjengelige i Windows og krever at enheten har et Internett- eller dataabonnement og blir slått på for å sikre automatisk, sikker sikkerhetskopiering i skyen for PCene dine. Dette lar deg lagre viktige filer og dokumenter og beskytter dem mot harddiskfeil, stjålne enheter og til og med løsepengevirus.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v99958806
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/08/2020