Slette hvelvet i Norton Password Manager

Du kan slette hvelvet fra leserutvidelsen for Norton Password Manager. Når du sletter et hvelv, slettes alle lagrede Password Manager-data som er lagret i hvelvet, permanent. Dersom du tror at du kan få bruk for hvelvdataene dine ved en senere anledning, bør du ikke slette hvelvet.

Jeg husker hvelvpassordet mitt.

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-skjermbildet.

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I vinduet Lås opp hvelvet skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Lås opp.

6. Klikk på ikonet til nettleserutvidelsen for Norton Password Manager og deretter på Åpne Web-app.

7. I vinduet Norton Password Manager klikker du på Innstillinger.
  8. I vinduet Innstillinger, under Mine data, klikker du på Slett hvelvet for Norton Password Manager.

9. Logg på kontoen hvis du blir bedt om det.

10. I skjermbildet Tilbakestille hvelvet? klikker du på Tilbakestill.

Jeg har glemt hvelvpassordet

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Norton Password Manager øverst til høyre i nettleseren.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-skjermbildet.

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. I skjermbildet Lås opp hvelvet klikker du på Har du glemt hvelvpassordet?.

5. I skjermbildet Gjenopprett tilgang til hvelvet , under Tilbakestill hvelvet, klikker du på Tilbakestill hvelvet.
  6. I skjermbildet som vises, aktiverer du Jeg forstår alle dataene mine går tapt og klikker på Tilbakestill hvelv.

Video: Slik sletter du Norton Password Manager-hvelvet

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v91952916
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/12/2023