Mislykket konfigurering av Norton-sikkerhetskopiering på grunn av manglende lagringsplass

NortonLifeLock tilbyr 25 GB med nettbasert lagring for hver Norton-produktnøkkel. Produktet må aktiveres før du kan bruke funksjonen Sikkerhetskopiering i skyen. Den første gangen du konfigurerer Sikkerhetskopiering i skyen, kobler Norton til Norton-kontoen din og ber deg om å logge på. Vinduet Konfigurering mislykket vises hvis forsøket på å aktivere nettbasert lagring mislykkes.

Før du aktiverer nettbasert lagring:

• Sørg for at datamaskinen er tilkoblet Internett.

• Kontroller om produktet alt er registrert for en annen Norton-konto. Hvis ja, klikker du på Prøv på nytt og logger på med Norton-kontoen produktet er registrert for.

• Se hvor mye lagringsplass som er tilgjengelig på det sikre nettbaserte lageret. Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe mer.

Du kan dele den nettbaserte lagringsplassen du er tilordnet via Norton-kontoen, med alle datamaskinene dine. Du kan for eksempel ha to datamaskiner med Norton installert som er registrert på samme Norton-konto. Du kan dele denne lagringsplassen mellom de to datamaskinene. Du bruker 10 GB med nettbasert lagringsplass for den første datamaskinen. Når du aktiverer nettbasert lagring for den andre datamaskinen med samme Norton-konto, kan denne datamaskinen bruke den gjenstående lagringsplassen på 15 GB.

Tilgjengelig nettbasert lagringsplass varierer avhengig av produktet du bruker.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73596013
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/01/2021