Kjøpe mer nettbasert lagringsplass

Abonnementet på Norton-produktet kommer med en tildelt lagringskvote for sikker nettbasert lagring. Når Norton-produktet utfører sikkerhetskopiering i skyen, beregner det hvor mye plass det trenger til sikkerhetskopien. Hvis det ikke er nok ledig plass til sikkerhetskopien, varsler Norton-produktet deg om dette og gir deg muligheten til å kjøpe mer lagringsplass.

Du er ikke nødt til å vente til Norton-produktet forteller deg at du trenger mer nettbasert lagringsplass. Du kan kjøpe mer lagringsplass når du vil.

Muligheten til å kjøpe ekstra lagring på Internett er ikke tilgjengelig for Norton 360-abonnementer. For Norton 360-abonnementer må du oppgradere til det neste plannivået. Hvis du vil ha mer informasjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Du må være tilkoblet Internett for å kjøpe mer nettbasert lagring lagringsplass.

NortonLifeLock tilbyr 25 GB med nettbasert lagring for hver Norton-produktnøkkel. Du kan dele den nettbaserte lagringsplassen du er tilordnet, med alle datamaskinene dine via Norton-kontoen. Du kan for eksempel ha to datamaskiner som kjører Norton-produktet og er registrert på samme Norton-konto. Du kan dele denne lagringsplassen mellom de to datamaskinene. Du bruker 10 GB med nettbasert lagringsplass for den første datamaskinen. Når du aktiverer nettbasert lagring for den andre datamaskinen med samme Norton-konto, kan denne datamaskinen bruke den gjenstående lagringsplassen på 15 GB.

Tilgjengelig nettbasert lagringsplass varierer avhengig av produktet du bruker.

Video: How to purchase additional online backup storage

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958560
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/01/2021