Aktivere Norton Sikkerhetskopiering i skyen

Sikkerhetskopier kan beskytte dataene dine hvis du blir utsatt for løsepengevirus eller skadeprogrammer, eller får kritiske maskinvareproblemer. Hvis Norton-abonnementet inkluderer Norton-sikkerhetskopiering, får du kostnadsfri nettbasert lagring og muligheten til å kjøpe mer lagringsplass etter behov. Norton lar deg også lagre sikkerhetskopifiler på din egen lokale lagringsenhet.

Du må aktivere Sikkerhetskopiering i skyen før du kjører den første sikkerhetskopieringen.

Hvis du vil bruke sikkerhetskopiering i skyen, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Definere Internett-bruken av Norton-produktet.

Aktivere Norton Sikkerhetskopiering i skyen

1. Starte Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopisett.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering klikker du på kategorien Hvor.

4. Under Sikker nettbasert lagring klikker du på koblingen Aktiver kostnadsfritt.

5. Når du blir bedt om å logge på, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/07/2020