Aktivere Norton Sikkerhetskopiering i skyen

Sikkerhetskopier kan beskytte dataene dine hvis du blir utsatt for løsepengevirus eller skadeprogrammer, eller får kritiske maskinvareproblemer. Med Sikkerhetskopiering i skyen kan du sikkerhetskopiere filene fra Windows-enhetene til en sikker skylagring. Sikker nettbasert lagring er forskjellig fra plasseringen der du vanligvis lagrer filer på PC-en. Ulykker som skader eller ødelegger datamaskinen kan ikke ødelegge sikkerhetskopiene fordi de lagres på en annen plassering.

Norton Sikkerhetskopiering i skyen er kun tilgjengelig i Windows.

Hvis abonnementet inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, får du kostnadsfri nettbasert lagring og muligheten til å kjøpe mer lagringsplass etter behov. Du kan også sikkerhetskopiere filer på din egen lokale lagringsenhet. I tillegg kan du når som helst gjenopprette filer fra enhver datamaskin. Hvis du vil sjekke om abonnementsplanen din inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, kan du lese Vise enhetene og rettighetene dine på Norton-kontoen.

Du må aktivere Sikkerhetskopiering i skyen før du kjører den første sikkerhetskopieringen.

Aktivere Norton Sikkerhetskopiering i skyen

1. Starte Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopisett.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering klikker du på kategorien Hvor.

4. Under Sikker nettbasert lagring klikker du på koblingen Aktiver kostnadsfritt.

5. Når du blir bedt om å logge på, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

Når du har aktivert sikkerhetskopiering i skyen, kan du opprette et sikkerhetskopisett og begynne å sikkerhetskopiere filene til Sikker nettbasert lagring. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du leseKomme i gang med Norton Cloud Backup.

Den nettbaserte lagringen varierer basert på de forskjellige abonnementsplanene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/10/2020