Aktivere Norton Cloud Backup i Windows

Norton Cloud Backup er kun tilgjengelig i Windows.

Hvis abonnementet inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, får du kostnadsfri nettbasert lagring som en del av abonnementsplanen. Hvis du vil sjekke om abonnementsplanen inkluderer Sikkerhetskopiering i skyen, kan du lese Vise enheter og rettigheter på Norton-kontoen.

Sikkerhetskopier kan beskytte dataene dine hvis du blir utsatt for løsepengevirus eller skadeprogrammer, eller får kritiske maskinvareproblemer. Med Sikkerhetskopiering i skyen kan du sikkerhetskopiere filene fra Windows-enhetene til en sikker skylagring. Sikker nettbasert lagring er forskjellig fra plasseringen der du vanligvis lagrer filer på PC-en. Hendelser som skader eller ødelegger PC-en kan ikke ødelegge sikkerhetskopiene fordi de lagres i en annen plassering. Du kan når som helst gjenopprette filene i den opprinnelige plasseringen eller laste dem ned til en hvilken som helst enhet.

Før du aktiverer Sikkerhetskopiering i skyen, må du forsikre deg om at Nortons enhetssikkerhetsproduktet er installert på Windows-datamaskinen. Hvis du vil vite hvordan du installerer Norton-produktet, leser du Laste ned og installere Norton-produktet.

Aktivere Norton Cloud Backup

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering klikker du på kategorien Hvor.

4. Under Sikker nettbasert lagring klikker du på koblingen Aktiver kostnadsfritt.

5. Når du blir bedt om å logge på, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

Noen ganger kan et tjenesteavbrudd på serversiden eller servervedlikehold hindre deg i å aktivere Sikkerhetskopiering i skyen. I slike tilfeller kan du prøve å aktivere det litt senere. Hvis du vil vite hvordan du identifiserer tjenesteavbrudd, ser du siden Status for Norton-tjeneste.

Når du har aktivert Sikkerhetskopiering i skyen, kan du opprette et sikkerhetskopisett og begynne å sikkerhetskopiere filene til sikker nettbasert lagring. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du leseKomme i gang med Norton Cloud Backup.

Den nettbaserte lagringen varierer basert på de forskjellige abonnementsplanene.

Video: Slik aktiverer du Norton Could Backup

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/11/2021