Gjenopprette bilder, musikk eller andre viktige filer fra Nortons sikkerhetskopisett

Du kan enkelt gjenopprette Norton Backup-data hvis du utsettes for ransomware eller andre skadeprogrammer, eller hvis det oppstår uopprettelige maskinvarefeil. Du kan velge å gjenopprette hele sikkerhetskopisettet eller bestemte filer i et sikkerhetskopisett. Du kan også bestemme hvor du vil gjenopprette sikkerhetskopierte filer.

Gjenopprette sikkerhetskopifiler eller hele sikkerhetskopisett i Norton

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopi og deretter på Gjenopprett filer i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Vis alle under Gjenopprett fra i vinduet Gjenopprett filer.

Klikk på et sikkerhetskopisett deretter på OK.

4. Klikk på Bla etter filer og mapper under Filer i vinduet Gjenopprett filer.

Velg filene du vil gjenopprette, og klikk deretter på OK.

5. Klikk på Opprinnelig plassering under Gjenopprett til i vinduet Gjenopprett filer.

Klikk på Endre plassering og følg instruksjonene hvis du ikke vil gjenopprette til den opprinnelige plasseringen.

6. Klikk på Gjenopprett filer og deretter på Lukk.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958542
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/03/2020