Konfigurere sikkerhetskopier i Norton

Du vil kanskje konfigurere eller endre innstillingene av ulike grunner. Du har kanskje fått en ny harddisk som du vil bruke til sikkerhetskopiering. Du har funnet ut at en annen tidsplan passer bedre enn den du først valgte. Du vil kanskje legge til bestemte filer eller mapper.

Konfigurer innstillinger for sikkerhetskopiering

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Innstillinger for sikkerhetskopiering i vinduet Innstillinger.

4. I Innstillinger for sikkerhetskopiering -vinduet, ved siden av Administrer sikkerhetskopiering, klikk på Konfigurer.

5. I vinduet Administrere sikkerhetskopisett, under kategorien Hva merker du av for stasjonene eller Mine dokumenter under Sikkerhetskopikilder for å angi hvor du vil sikkerhetskopiere filer og mapper fra.

6. Under Filtyper velger du filkategoriene du vil sikkerhetskopiere.

Dersom du ikke ønsker å ta sikkerhetskopi av en bestemt kategori, avmarkerer du den. Hvis du vil legge til flere filer og mapper, klikker du på Legg til eller utelat filer og mapper, og deretter Inkluder fil eller Inkluder mappe for å velge filer og mapper.

7. Hvis du vil endre målet for sikkerhetskopieringen, går du til kategorien Hvor og velger den nye målplasseringen.

8. Hvis du vil endre tidsplanen, går du til kategorien Når og velger timeplanen i rullegardinlisten. Avhengig av tidsplanen velger du starttid, dag eller dag i måneden.

Tidsplanen er som standard satt til Automatisk.

9. Klikk på Lagre endringer, og klikk så på Lukk.

10. Klikk på Lukk.