Andre produkter

Slette sikkerhetskopisett og filer fra Sikkerhetskopiering i skyen

Du kan slette et sikkerhetskopisett når du ikke trenger det mer. Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig. Du kan imidlertid opprette et nytt sikkerhetskopisett før du sletter det gamle settet.

Noen ganger kan et tjenesteavbrudd på serversiden eller servervedlikehold hindre deg i å slette sikkerhetskopierte data. I slike tilfeller kan du prøve å slette dem litt senere. Hvis du vil vite hvordan du identifiserer tjenesteavbrudd, ser du siden Status for Norton-tjeneste.

Når du sletter et sikkerhetskopisett, endres informasjonen om filene i dette settet. Ikonoverlegg og fanen Sikkerhetskopi i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Det er spesielt nyttig å slette sikkerhetskopisett for å frigjøre plass på det sikre nettbaserte lageret.

Hvis du vil slette et sikkerhetskopisett fra Sikkerhetskopiering i skyen, må du sette Kunnskap om nettverkskostnad i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Definere Internett-bruken for Norton-produktet.

Slette et sikkerhetskopisett

  1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

    Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

  2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

  3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering går du til rullegardinlisten Sikkerhetskopisett og velger sikkerhetskopisettet du vil slette.

  4. Klikk på Slett.

  5. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du ett av følgende:

    • Hvis du vil slette det gjeldende sikkerhetskopisettet, velger du Slett sikkerhetskopisett.

    • Hvis du vil slette det gjeldende sikkerhetskopisettet og rense filene som allerede er sikkerhetskopiert, velger du Slett sikkerhetskopisett og filer.

  6. Klikk på Ja.

Slette sikkerhetskopisett fra kontoen

  1. Logg på kontoen.

  2. På siden Min Norton går du til flisen Sikkerhetskopiering i skyen og klikker på Vis sikkerhetskopisett.

    De eksisterende sikkerhetskopisettene som er i bruk, vises.

  3. Hvis du vil slette et sikkerhetssett, klikker du på papirkurvikonet for sikkerhetskopisettet du vil slette.

  4. I vinduet Slett sikkerhetskopisett klikker du på Slett.

    Klikk på Avbryt for å vise sikkerhetskopisiden uten å slette sikkerhetskopisettet.

Video: Slik sletter du et sikkerhetskopisett og filene du har sikkerhetskopiert


Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19828921
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/11/2021