Andre produkter

Slette sikkerhetskopisett og filer fra Norton-sikkerhetskopiering

Du kan slette et sikkerhetskopisett når du ikke trenger det mer. Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig. Men du kan opprette et nytt sikkerhetskopisett før du sletter det gamle settet.

Når du sletter et sikkerhetskopisett, endres informasjonen om filene i dette settet. Ikontildekkingen og kategorien Sikkerhetskopi i vinduet med filegenskaper, vises for eksempel ikke mer.

Det er spesielt nyttig å slette sikkerhetskopisett for å frigjøre plass på det sikre nettbaserte lageret.

For å slette et sikkerhetskopisett fra nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette valget Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Definere Internett-bruken av Norton-produktet

Video: Slik sletter du et sikkerhetskopisett og filene du har sikkerhetskopiert

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19828921
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 21/06/2019