Fjerne en mobilenhet for å slutte å motta varslinger om Opplåsing av hvelv uten passord

Norton Password Manager lar deg fjerne en mobilenhet som mottar varsliner om Opplåsing av hvelv uten passord. Når du har fjernet mobilenheten, kan du ikke lenger låse opp Norton Password Manager-hvelvet ved hjelp av denne enheten.

Hvis du fjerner mobilenheten fra Enhetsbehandling, avinstalleres ikke Norton Password Manager Mobile-appen fra mobilenheten.

Fjerne en mobilenhet for å slutte å motta varslinger om Opplåsing av hvelv uten passord

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på ikonet til utvidelsen for Norton Password Manager øverst til høyre på skjermen.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har logget på Norton-kontoen din

• Klikk på Lås opp hvelvet i popup-vinduet

• Hvis du ikke har logget inn på Norton-kontoen din

• Klikk på Logg på i popup-skjermbildet og logg på kontoen din

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Godta på mobilenheten for å logge på Norton Password Manager-hvelvet.

• Hvis du ikke har konfigurert Opplåsing av hvelv uten passord, klikker du på Bruk ditt hvelvpassord i nettleserutvidelsen for Norton Password Manager.

5. I leserutvidelsen for Norton Password Manager klikker du på Åpne Web-app og deretter på Innstillinger.

6. På siden Innstillinger klikker du på Enhetsbehandling.

7. På siden Enhetsbehandling klikker du på Fjern enhet for enheten du vil fjerne fra listen.

8. Klikk på Fortsett for å fjerne enheten fra listen og klikk på Ferdig.