Konfigurere Dark Web Monitoring ved hjelp av Norton UWP-appen

Med Dark Web Monitoring kan vi overvåke bruk av personopplysninger på mørke nettsteder og fora som er vanskelige å finne. Vi informerer deg når vi oppdager informasjonen din på det mørke nettet. Lære mer om Overvåking av det mørke nettet.

Funksjonen Dark Web Monitoring er ikke tilgjengelig i Norton Security On-the-Go1.

Hvis du bruker en prøverversjon av Norton Security Protection, må du opprette en Norton-konto for å bruke denne funksjonen.

1Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA. Appen blir tilgjengelig i andre områder på et senere tidspunkt.

Legge til tilleggsinformasjon for Dark Web Monitoring

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton, ved siden av Dark Web Monitoring, klikker du på Konfigurer.

3. Du omdirigeres til Norton-kontoen din. Angi brukerinformasjonen for kontoen hvis du blir bedt om å logge på.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til relevant informasjon for Dark Web Monitoring.

Vise varslinger fra Dark Web Monitoring

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton, ved siden Dark Web Monitoring, klikker du på Vis varsler.

Du kan vise varslinger fra Dark Web Monitoring på nettsiden som åpnes.