Installer appen for Norton Enhetssikkerhet fra Microsoft Store

Følg disse instruksjonene på enheter som kjører Windows 11/10, enten i S-modus eller Windows 11/10 for ARM-baserte systemer, for å laste ned og installere Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA.

TRINN 1

Skaff deg appen Norton Security Protection

1. Logg på kontoen din fra en enhet som kjører Windows 11/10 i S-modus eller Windows 11/10 for ARM-baserte systemer.

2. Klikk på Hent den fra Microsoft på siden som vises.

3. Klikk på Hent på Norton-beskyttelsessiden i Microsoft Store, og installer appen.

Du kan også åpne Microsoft Store-appen på enheten din og søke etter Norton Security Protection 1.

Hvis du vil installere Norton Security On-the-Go, åpner du Microsoft Store-appen på enheten og søker etter Norton Security On-the-Go 2.

1Direkte tilgjengelighet til appen Norton Security Protection fra Microsoft Store er begrenset til USA, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Australia og New Zealand.

2Tilgjengeligheten til appen Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store er begrenset til USA.

TRINN 2

Aktiver appen Norton Enhetssikkerhet

Prøv en av følgende fremgangsmåter avhengig av abonnementet:

Jeg har et aktivt abonnement

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. Velkommen -siden, klikker du på Jeg har allerede et abonnement.

3. Når du blir bedt om å logge på, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen og klikker på Logg på.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Jeg vil prøve Norton

Du får en 7-dagers prøveversjon av Norton Security Protection og Norton Security On-the-Go.
  • Hvis du har lastet ned Norton Security Protection, må du aktivere et månedlig abonnement for å kunne bruke den kostnadsfrie prøveversjonen.

• Hvis du lastet ned Norton Security On-the-Go, krever den kostnadsfrie prøveversjonen at du aktiverer et årlig abonnement.

Du belastes ikke for abonnementet før prøveperioden er over. Du kan når som helst avslutte Automatisk fornying via Microsoft Store under prøveperioden.

Aktivere den kostnadsfrie prøveversjonen

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I Velkommen -vinduet klikker du på Start kostnadsfri prøveversjon.

3. Angi betalingsinformasjonen hvis Microsoft Store ber deg om å betale.

Hvis du ikke ser en betalingsmelding, må du kjøpe et abonnement når prøveperioden er over.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Prøveperiodens varighet varierer i ulike regioner.