Løse problemer med nedlasting av Nortons enhetssikkerhetsprodukt

Problemer med nedlasting eller installasjon forårsakes vanligvis noen få scenarier, men de er ofte enkle å fikse.  Vi veileder deg gjennom de vanligste situasjonene her:

Nedlasting eller installasjon starter eller fullføres ikke

• Installasjonen av Norton Enhetssikkerhet starter når du kjører den nedlastede filen. Følg en av følgende fremgangsmåter for å finne filen du har nedlastet, avhengig av nettleseren din:

• Windows: Trykk på Ctrl + J-tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren, og dobbeltklikk deretter på filen du lastet ned.
    • Mac: Trykk på Kommando + Alternativ + L for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen du lastet ned.
  • Hvis du starter installasjonen og ingenting vises, kan det hende at installasjonsvinduet er skjult bak andre vinduer. Vi foreslår at du minimerer alle åpne vinduer for å se installasjonsprogrammet.
  • Hvis nedlastingen ikke starter eller fortsetter, foreslår vi at du laster ned filen på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Laste ned og installere enhetssikkerhetsprodukt fra Norton.
  • Hvis installasjonen ikke ble fullført, eller hvis du ikke kan åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton, anbefaler vi at du laster ned og kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall. Les, Laste ned og kjøre verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Andre installasjonsfeil

Video