Administrere sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

Etter at du har konfigurert sikkerhetskopiering i Norton, vises Norton Backup Drive i Windows Utforsker. Norton Backup Drive inneholder en liste over målplasseringer for sikkerhetskopier der filene dine er sikkerhetskopiert. Hver sikkerhetskopiplassering inneholder sikkerhetskopisettene som er innstilt til å lagres på den aktuelle plasseringen.

Du kan bruke Norton Backup Drive til å vise sikkerhetskopierte filer. Du kan se Norton Backup Drive etter at du har konfigurert sikkerhetskopieringen.

Hvis du sikkerhetskopierte filene til en medieenhet, må du forsikre deg om at enheten er tilkoblet PC-en og slått på. Du kan se filene på Norton Backup Drive.

Hvis du sikkerhetskopierte filene til Sikker nettbasert lagring, må du være tilkoblet Internett. Du må i tillegg være logget på for å kunne se filene på Norton Backup Drive.

Du kan også forhåndsvise filer du har sikkerhetskopiert i Norton Backup Drive. Du forhåndsviser filer ved å høyreklikke på en fil i Norton Backup Drive og deretter velge Forhåndsvis fra rullegardinlisten.

Hvis du vil vise filene i Sikkerhetskopiering i skyen, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnad i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Vise sikkerhetskopifiler på Norton Backup Drive

1. I Windows Utforsker klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg mål for sikkerhetskopi og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder de sikkerhetskopierte filene.

Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

1. I Windows Explorer klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering, og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder den sikkerhetskopierte filen.

3. Gjør ett av følgende:

• Høyreklikk for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og klikk deretter på Gjenopprett. Filene gjenopprettes til opprinnelig plassering ved at de eksisterende filene overskrives.

• Høyreklikk for å velge hvilke filer du vil gjenopprette fra Norton Backup Drive, og klikk deretter på Gjenopprett til. Du kan velge å gjenopprette filene til originalplasseringen eller en ny plassering.

Slette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

1. I Windows Explorer klikker du på Norton Backup Drive.

2. Velg målplasseringen for sikkerhetskopiering, og gå til sikkerhetskopisettet som inneholder den sikkerhetskopierte filen.

3. Gjør ett av følgende:

• Høyreklikk for å velge filene du vil slette, og klikk så på Slett.

• Velg filen, og klikk deretter på Slett.