Kunngjøring om avvikling av Norton Online Backup

Vi bestreber oss på å tilby bransjeledende sikkerhet og beskyttelse for enhetene dine og informasjonen på dem. Fra tid til annen vurderer vi tilbudene og funksjonene våre for å sikre deres verdi for våre forbrukere og samarbeidspartnere.

Som et resultat av denne vurderingen, vil ikke Norton Online Backup fra 1. juli 2020 lenger være tilgjengelig eller bli støttet.

Vi har en sikkerhetskopiløsning tilgjengelig i Norton 360-planene. Du kan ta sikkerhetskopier av dataene dine med Norton 360-funksjonen Sikkerhetskopiering i skyen. Merk: Sikkerhetskopiering i skyen er bare tilgjengelig på Windows (unntatt Windows 10 i S-modus, Windows som kjører på ARM-prosessor).