Oppdatere Norton-tjenesten til nyeste versjon

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du oppdatere beskyttelsen din for Windows til den nyeste versjonen fra kontoen din kostnadsfritt. Gå til Norton oppdateringssenter for å laste ned og installere den nyeste versjonen av beskyttelse for Windows.

Beskyttelsen for Mac kan bare oppdateres fra produktet ditt. Hvis du vil ha mer informasjon, leser duOppgradere til den nyeste Norton-versjonen for å beskytte Mac-en bedre.

Hvis du prøver å laste ned Norton-produktet fra tjenesteleverandøren, går du tilbake til nettstedet deres og følger instruksjonene der for å få tak i den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Det finnes for øyeblikket ingen tilgjengelige oppdateringer for Norton Family.

Oppdatere beskyttelsen fra kontoen din

1. Logg på kontoen.

Hvis du har glemt kontopassordet ditt, klikker du på Glemt passord? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette det.

2. På siden Enhetssikkerhet velger du enhet og klikker på Oppdatering ved siden av beskyttelsen du vil oppdatere.

Oppdateringsalternativet vises ikke hvis du allerede har installert den nyeste versjonen.

Oppdatere beskyttelsen din fra Norton oppdateringssenter

Du kan også oppdatere Norton-produktet for Windows ved å følge denne fremgansmåten:

1. Gå til Norton oppdateringssenter.

2. Klikk på Oppdater nå.

Hvis ikke nedlastingen starter automatisk, så laster du ned programmet manuelt.

3. Klikk på Kjør i vinduet Filnedlasting - sikkerhetsadvarsel.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Video