Oppdatere Norton-tjenesten til nyeste versjon

Oppdatering til den nyeste versjonen kan løse mange problemer som oppstår med eldre versjoner og gi deg:

• Bransjeledende sikkerhet som ikke gjør systemet tregere
  • Beskyttelse for PC-en og identiteten din mot nye Internett-trusler
  • Gir den mest oppdaterte virusbeskyttelsen

Som standard blir Norton-produktet automatisk oppdatert forutsatt at enheten er slått på og tilkoblet Internett.

Oppdateringer av produkter og beskyttelse

En produktoppdatering er annerledes enn beskyttelsesoppdateringer (leveres via LiveUpdate).
Hovedforskjellene er:

• Produktoppdateringer lar deg laste ned og installere en ny versjon av hele produktet.
  • Beskyttelsesoppdateringer er filer som holder Norton-produktene dine oppdatert med den nyeste antitrusselteknologien.

Oppdatere Norton-beskyttelsen

Du kan oppgradere Norton til den nyeste versjonen kostnadsfritt hvis du har et aktivt abonnement. I de fleste tilfeller er ikke dette nødvendig siden Norton-produktet oppdateres automatisk med den nyeste versjonen.

Windows: LiveUpdate påser at du alltid har den seneste programoppdateringen installert. Men du kan gå til Nortons oppdateringssenter for å se om den seneste versjonen er tilgjengelig.

Android and iOS: Hvis du er på en mobil enhet, må du se etter oppdateringer for appen på Play Store eller App Store. Du finner detaljert fremgangsmåte under Oppdatere Norton 360 mobilapp til den seneste versjonen.

Mac: Du kan bare oppgradere hvis en ny versjon av Norton enhetssikkerhet er tilgjengelig. Du kan imidlertid kjøre LiveUpdate når som helst for å få de nyeste trusseldefinisjonene og mindre programforbedringer. Du finner en mer detaljert veiledning under Oppgradere til den nyeste Norton-versjonen for å beskytte Mac-en bedre.

Oppdatere fra kontoen din

1. Logg på kontoen.
    Hvis du har glemt kontopassordet ditt, klikker du på Glemt passord? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet.
  2. På siden Enhetssikkerhet velger du enhet og klikker på Oppdater ved siden av beskyttelsen du vil oppdatere.
    Oppdateringsalternativet vises ikke hvis du allerede har installert den nyeste versjonen.

Oppdatere fra Norton oppdateringssenter

Du kan også oppdatere Norton-produktet ved å følge denne fremgansmåten:

Tilgjengelig for Windows, Android og iOS.

1. Gå til Norton oppdateringssenter.
  2. Klikk på Oppdater nå.
    Hvis ikke nedlastingen starter automatisk, laster du ned programmet manuelt.
  3. I vinduet Filnedlasting – sikkerhetsadvarsel klikker du på Kjør.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.

Tips og bestepraksis

• Hvis du bruker en eldre versjon av et Norton-produkt, anbefaler vi at du oppgraderer til den nyeste versjonen.
  • Hvis du prøver å laste ned Norton-produktet fra tjenesteleverandøren, går du tilbake til nettstedet deres og følger instruksjonene der for å få tak i den nyeste versjonen av Norton-produktet.
  • Når du oppdaterer produktet til den nyeste versjonen, forblir abonnementsstatusen den samme. Eksempel: Du har 200 dager igjen av abonnementet på den gjeldende versjonen av Norton-produktet og velger å oppdatere til den nyeste versjonen. Etter oppgraderingen har du fremdeles 200 dager igjen av abonnementet.

Video