Norton LifeLock abonnementstjenestehjelp

Hva er et automatisk fornyende abonnement?

• Vår automatisk fornyende abonnementstjeneste er en enkel måte å hjelpe enhetene dine og personlig informasjon med å holde deg beskyttet mot netttrusler. Avhengig av valget, faktureres du automatisk hver måned eller år, så beskyttelsen din er oppdatert og aktiv uten at du må bekymre deg for det.

Hvordan fungerer det?

• Når du er abonnert, belastes faktureringsmetoden du lagret i kontoen din for å fornye abonnementet til gjeldende pris for fornyelsesabonnement, inntil du avslutter. Vi sender deg en e-post med pris, vilkår og annen aktuell informasjon før du belastes, slik at du vet hva som kommer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 19/11/2019