Norton Mobile Security påviser en kjent app som en personvernrisiko

App Advisor-funksjonen til Norton Mobile Security søker gjennom alle installerte apper for tilgang til dine personlige data, viste annonser, bruk av bakgrunnsdata, uvanlig oppførsel og batteribruk i bakgrunnen. Ut fra resultatene så flagger den appen som en personvernsrisiko. Du kan lese den detaljerte rapporten om appen og ta et informert valg om hvorvidt du ønsker å klarere appen eller avinstallere den.

For å vite mer om atferdene som App Advisor kontrollere, les Personvernrisikoer flagget av Norton Mobile Security.

Hvis du vil klarere den appen som er blitt påvist som en personvernsrisiko og fortsette å bruke den, legger du den til på Klarert -listen.

Legge til en app på listen over klarerte apper

1. Start Norton Mobile Security-appen.

2. Sveip gjennom skjermene for å komme til App-sikkerhet -skjermen og trykk siden på App Advisor.

3. Under Personvernsrisiko trykk på appen du vil evaluere, og les App Advisor-rapporten om potensielle risikoer.

4. Hvis du vil klarere og beholde appen, trykker du på Klarer.

Appene du klarerer legges til på listen Klarerte apper i App Advisor.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v89529004_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 25/04/2019